Milí zákazníci, použijte v objednávce kód "PANNA10" a získáte 10% slevu na všechny šperky z kategorie panna. Platí do 22.9.2023

Jsem podnikající osoba Bc. Lucie Veselá, IČ: 09091874 se sídlem Tržní 137/10, 618 00 Brno, zapsána v živnostenském rejstříku Magistrátu města Brna.

Provozuji e-shop na webových stránkách www.mineralyluciana.cz

Pro poskytování služeb, prodej zboží a provoz webových stránek zpracovávám některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I. Zpracování osobních údajů

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře
Pokud poptáváte moje produkty a služby, budu pracovat s vašimi kontaktními údaji, které mi sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, e-mailová adresa.

Z jakého důvodu?
Kontaktuji vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?
Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budu zpracovávat nejdéle 2 roky od naší poslední komunikace.

 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu
Pokud u mě nakoupíte, budu pracovat s údaji, které vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno a příjmení, adresa, e-mailová adresa.

Z jakého důvodu?
Osobní údaje potřebuji zpracovat, abych splnila naši smlouvu – dodala vám zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budu také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budu dále zpracovávat pro splnění mých povinností, které mi plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracovávám?
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?
Po dobu plnění naší služby a poté 5 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

C. Newslettery (obchodní sdělení)
Pokud jste nakupující zákazník a nezakázal jste mi to při nákupu, použiji vaši e-mailovou adresu pro rozesílku novinek.

Na základě jakého právního důvodu?
Umožňuje mi to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste mi to při nákupu nezakázal.
 
Jak dlouho budu osobní údaje zpracovávat?
Pět let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo mě kontaktujte na e-mailu: info@mineralyluciana.cz

 

II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u mě. Přesto pro mě pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že mi pomáhají s chodem mého e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Upgates, společnost EVici webdesign s.r.o., IČ: 285 98 661, se sídlem Petra Bezruče 139, 747 91 Štítina (dále jen „Upgates“) společnost je zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C vložka 33912)
  • společnosti podílející se na dodání zboží na základě smlouvy
  • společnosti podílející se na zpracování plateb na základě smlouvy

 
Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

  • poskytujícím e-mailovou schránku
  • zajišťujícím marketingové služby (Google Analytisc, Facebook).

 
Osobní údaje zpracovávám pouze na území Evropské unie.

 

III. Co byste dál měli vědět

Nebyl jmenován pověřenec pro ochranu osobních údajů.
Nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.
Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte mě na e-mailové adrese info@mineralyluciana.cz

 

IV. Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 
Na webových stránkách používám následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat. 

  • Analytické/statistické cookies: umožňují mi například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají mi zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštím pouze s Vaším předchozím souhlasem.

  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštím pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 
Upozorňuji, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 
Používané soubory cookies:
Pro zpracování cookies využívám službu Google Analylitcs od společnosti Google Inc. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. zpracovány v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů dostupnými na https://policies.google.com/privacy.

Moje webové stránky využívají služby Facebook pixel. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. zpracovány v souladu se Zásadami používání dat dostupnými na https://www.facebook.com/privacy/policy/.

 
Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře. Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, vyžádat si přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po mě v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládám správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 24.3.2023